Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca juga el primer partit de l’any aquest diumenge contra l’Olot

L’Olot – FC Vilafranca es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca, aquest diumenge, a partir de les 16:30h

Després de l’ajornament de la setmana passada, el FC Vilafranca ja té la vista posada en el partit d’aquest proper diumenge a les 16:30h de la tarda al camp de l’Olot. Serà el primer partit de l’any pel degà penedesenc després que el partit de dissabte passat contra el Vilassar fos ajornat per casos de COVID-19 a la plantilla vilafranquina.

Ara que la situació sembla ja controlada i no s’ha detectat cap altre cas entre els jugadors, el partit segueix endavant. De cara a diumenge l’equip ja recupera David Acedo, Xavi Arjona i Isaac Puig. Encara està per confirmar la presència d’Anselm Pasquina i el porter Toni Casamayor.

Pel que fa a l’Olot, l’equip arriba al partit enmig d’una ratxa molt positiva de resultats. 4 victòries consecutives que els han permès mantenir-se en la primera posició, empatats a punts amb el Girona B. Fa uns dies, el jugador David Acedo analitzava les virtuts d’aquest Olot.

Entrenaments a banda, ja són molts els dies que el Vilafranca no disputa cap partit. En concret, diumenge l’equip saltarà a la gespa 24 dies després de la derrota a casa davant el Sants.

El Vilafranca buscarà iniciar amb bon peu aquest nou any 2022, deixant enrere els entrebancs de final d’any. Desembre es va tancar amb un balanç de 4 punts dels 12 que va estar en joc.

Ara mateix, i després de la victòria del San Cristóbal per 6-1 davant la Guineueta d’aquest dimecres, el Vilafranca es troba 6è, a dos punts dels de Terrassa, amb el mateix nombre de partits disputats. La lluita pel playoff, més oberta que mai.

L’Olot – FC Vilafranca es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca, aquest diumenge, a partir de les 16:30h

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: