Dimecres, 31 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El davanter Carlos Cano deixa el Vilafranca i torna al Granollers gairebé 5 anys després

Cano va arribar al Vilafranca al juny i abandona el club després de disputar 13 partits amb la samarreta vilafranquina

El FC Vilafranca ha anunciat que el davanter Carlos Cano deixa de formar part de la plantilla dirigida per Ivan Moreno. A més, ja es coneix el nou equip de Cano, que s’incorpora a les files de Granollers, equip del grup 5 de Tercera Divisió.

D’aquesta manera, Cano, completa el seu retorn a un equip on ja va militar durant dues temporades, entre 2015 i 2017. Allà, el davanter va aconseguir 26 gols en 45 partits. Gairebé, 5 anys després Cano torna a l’equip amb l’objectiu d’intentar escapar de la zona baixa de la categoria. El Granollers, ara mateix, és l’últim classificat del grup 5 de Tercera, amb 12 punts.

Cano ha disputat un total de 588 minuts, en 13 partits amb el Vilafranca, aconseguint un gol, en la victòria per 0-2, als Canyars, contra el Castelldefels, corresponent a la 3a jornada de campionat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: