Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Després de Reis, dissabte es posen a disposició punts de recollida d’arbres de Nadal

Un cop passat el Nadal, molta gent que ha comprat avets i que els ha guarnit com a arbres de Nadal té la necessitat de desfer-se’n.

Amb aquest objectiu, l’Ajuntament de Vilafranca organitza un any més el servei de recollida d’aquests arbres, amb la posada en funcionament de 10 punts de recollida repartits en diferents espais de la vila. Els avets podran deixar-se en aquests punts entre els dies 8 i 16 de gener. Els arbres recollits seran triturats i convertits en compost i, d’aquesta manera, seran reincorporats al cicle de la natura. Per facilitar-ne el reciclatge és molt important que els arbres dipositats no tinguin cap tipus de guarniment.

Els punts de recollida seran al barri del Centre a les places Penedès i Lluís Via. Al barri de la Barceloneta-Sant Magí a la plaça Torras i Bages. Al barri de l’Espirall a la plaça Pau Casals. Al barri de les Clotes a la plaça del Gas. Al barri de Sant Julià a la plaça de l’Era Enrajolada i al parc de Sant Salvador. Al barri del Poble Nou al parc Tívoli i a la cantonada entre el carrer Salvador Espriu i Camí Fariner. Finalment als barris de la Girada i del Molí d’en Rovira a la plaça del Països Catalans.

A més, també es podran portar a la Deixalleria Municipal i a la Deixalleria Mòbil, que diàriament es troba en diferents barris de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: