Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’ajuntament habilita punts de recollida d’arbres de Nadal en diferents espais de Vilafranca

L’ajuntament habilita punts de recollida d’arbres de Nadal en diferents espais de Vilafranca

Els arbres s’hi podran deixar des d’aquest dimecres i fins al 17 de gener.

Després de les festes, l’Ajuntament de Vilafranca organitza un any més el servei de recollida d’arbres de Nadal amb la posada en funcionament de 10 punts de recollida repartits en diferents espais de la vila. Es tracta d’espais senyalitzats amb unes tanques i lones grafiades. Els arbres s’hi podran deixar des d’aquest dimecres i fins al 17 de gener.

Els arbres recollits seran triturats i convertits en compost i, d’aquesta manera, seran reincorporats al cicle de la natura. Per facilitar-ne el reciclatge és molt important que els arbres dipositats no tinguin cap tipus de guarniment.

Els punts de recollida seran: al barri del Centre, a la plaça Penedès i a la plaça Lluís Via; a La Barceloneta, a la plaça Bisbe Torras i Bages; a l’Espirall, a la plaça Pau Casals; a Les Clotes, a la plaça del Gas; al barri de Sant Julià, a la plaça de l’Era Enrajolada i al parc de Sant Salvador; al poble Nou, al parc del Tívoli i al carrer Salvador Espriu amb el Camí Fariner. Finalment, als barris de La Girada i el Molí d’en Rovira, els arbres es podran deixar a la plaça dels Països Catalans.

A més, també es podran portar a la Deixalleria Municipal i a la Deixalleria Mòbil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: