Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna la fira mercat Vins rebels, els dies 11, 12 i 13 de desembre al pavelló firal

Amb les festes nadalenques a tocar, Vilafranca acollirà la segona edició de la Fira Mercat Internacional Vins rebels, impulsada pel viticultor i elaborador Ton Rimbau.

Després del bon resultat de la primera edició, organitzada el passat mes de juny al parc de l’1 d’Octubre amb la participació d’una quarantena de cellers, la mostra torna a Vilafranca. Ho farà, però, en una nova ubicació i amb diverses novetats com la incorporació d’una zona de restauració i cafeteria. Serà al pavelló firal durant els dies 11, 12 i 13 de desembre, el cap de setmana anterior a la Fira del Gall.

L’objectiu de la fira mercat serà promocionar els vins naturals i donar l’oportunitat als penedesencs i a tots aquells visitants que s’hi acostin de tastar-los i adquirir-los.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca Joan Manel Montfort explicava durant la roda de premsa de presentació, celebrada aquest dimarts al Vinseum, que Vins rebels és una mostra clara de la «vitalitat del sector del vi».

La previsió és que en aquesta nova edició hi participin una vuitantena de cellers que, de moment, hi estan preinscrits i que es puguin tastar unes 300 referències.

Les entrades ja es poden adquirir a través de la plataforma Codetickets.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: