Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV i Ràdio Vilafranca continuen amb la programació especial d’aquestes festes

El ‘Resum de l’any 2021’ és un dels plats forts en la programació especial d’aquests dies.

Aquesta producció de Penedès TV sobre el més destacat dels darrers 12 mesos es pot veure aquest divendres i durant el cap de setmana en diferents franges horàries.

D’altra banda, pel primer dia de l’any, Penedès TV oferirà a les set de la tarda el ‘Concert d’any nou: valsos i polques’, un directe del ja tradicional concert de benvinguda al 2022 amb l’orquestra Terres de Marca des de l’Espai Ter de Torroella de Montgrí. El diumenge 2 de gener, la programació especial continua amb l’especial ‘Pegasus: conversa i concert comiat ‘L’apocalipsi final’. La mítica formació Pegasus és l’autora de la sintonia de Ràdio Vilafranca i s’acomiada dels escenaris després de 40 anys.

Pel que fa a Ràdio Vilafranca, l’equip del ‘Posem-nos sèries’ ofereix un especial de Cap d’any que es podrà escoltar aquesta nit de divendres, darrera nit del 2021, a partir de les deu de la nit. El programa comptarà amb altres reemissions durant el cap de setmana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: