Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Sadurní anuncia canvis als actes de Nadal

Se suspenen alguns actes i d’altres, es reconverteixen davant l’augment de contagis de Covid-19.

Es repetirà el format de rebuda dels Reis d’Orient a la plaça de l’Església però és imprescindible reserva prèvia, a partir del dijous 30 desembre a les 11h. D’altra banda, se suspèn la recollida de cartes del 2 de gener i s’han instal·lat unes bústies reials a la plaça de l’Ajuntament.

Davant les restriccions i mesures que s’estan aplicant per contenir la situació epidemiològica a causa de la variant òmicron de la Covid-19, l’Ajuntament de Sant Sadurní ha decidit suspendre l’acte festiu coincidint amb les Campanades de Cap d’any, del dia 31 de desembre, i substituir la Recollida de Cartes, prevista pel dia 2 de gener, per les bústies reials que des de fa uns dies s’han instal·lat a la plaça de l’Ajuntament i que estaran fins al proper 4 de gener.

Així mateix, per segon any consecutiu, se substituirà la Cavalcada de la tarda del 5 de gener per la Rebuda dels Reis d’Orient a la Plaça de l’Església. Allà, s’instal·laran Ses Majestats els Reis d’Orient amb els seus patges i carrosses, en un recorregut que tindrà un aforament limitat i on caldrà accedir amb reserva prèvia.
El formulari de sol·licitud per fer la reserva estarà disponible a partir d’aquest dijous 30 de desembre a les 11 del matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: