Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els follets de la llum donen el tret de sortida al Nadal a Santa Margarida i Els Monjos

La tradicional encesa de llums a càrrec dels follets de la llum ha donat el tret de sortida a la celebració del Nadal a Santa Margarida i Els Monjos.

Els follets són, des de anys, els protagonistes d’aquesta jornada tan especial que té com epicentre l’Ajuntament del municipi. A més d’aquests dos entrenyables personatges, en l’encesa de la il.luminació nadalenca també hi participen nens i nenes del municipi que, després de guanyar un sorteig, són els encarregats de prèmer el botò que engega tot l’entramat de punts de llum, l’arbre de Nadal i la decoració de la façana de l’Ajuntament.

Després del Nadal de l’any passat marcat per les restriccions de la pandèmia, enguany el programa d’actes del periode de festes és més ampli i amb novetats rellevants com la casa dels tions. L’alcaldessa, Imma Ferret, espera que tot es pugui desenvolupar amb normalitat i recuperar l’essència dels nadals de tota la vida.

Com a complement a l’encesa de llums, en aquesta jornada inaugural del Nadal als Monjos també s’ha pogut veure l’espectacle de màping a la façana de l’Ajuntament preparat per a l’ocasió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: