Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vinseum acull un scape room a les instal·lacions del museu

El joc d’escapisme, que porta per nom ‘Error fatal detectat’, explica la història d’uns hackers que han entrat al servidor del museu. Han alterat el funcionament i el museu està en perill de què els robin les peces de les col·leccions.

Els dies 21, 22 i 23 de desembre a dos quarts de 8 del vespre, el Vinseum acull un scape room. El joc d’escapisme, que porta per nom ‘Error fatal detectat’, explica la història d’uns hackers que han entrat al servidor del museu. Han alterat el funcionament i el museu està en perill de què els robin les peces de les col·leccions. Amb aquesta premissa, els participants es posen a la pell d’un equip expert. Disposen d’una hora per acabar amb el segrest informàtic i salvar el museu.

L’activitat està adreçada a grups de 3 a 6 persones, a partir de 14 anys. Té un cost de 15 euros i cal fer reserva prèvia online.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: