Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Acampada Jove 2022 se celebrarà a Sant Sadurní el 14, 15 i 16 de juliol

L’Acampada Jove 2022 se celebrarà a Sant Sadurní el 14, 15 i 16 de juliol

Després de dos anys sense Acampada a causa de la pandèmia, l’organització trasllada l’edició del 2022 a Sant Sadurní amb novetats que s’anunciaran properament.

L’organització de l’Acampada Jove ha anunciat aquest dilluns al matí el canvi d’ubicació del festival, que se celebrarà a Sant Sadurní el 14, 15 i 16 de juliol de 2022. Després de dos anys sense poder celebrar el festival per la situació epidemiològica, l’organització ha explicat que tornen més reforçats que mai i amb moltes ganes de retrobar-se amb el públic amb una nova experiència d’Acampada Jove de tres dies.

Sant Sadurní acollirà la celebració del 25è aniversari de l’Acampada Jove amb moltes novetats que pròximament anunciaran, tant en l’oferta musical com en la programació d’activitats i tallers. Des d’aquest 29 de novembre, els abonaments de tres dies ja es poden comprar a acampadajove.cat/entrades a un preu de 35€.

La directora del festival, Kènia Domènech, ha explicat que estaven molt contents i il·lusionat amb el canvi d’ubicació de l’Acampada Jove, que segueix amb el mateix esperit de lluita, festa i llibertat que la caracteritza des de 1996 . En les propers setmanes l’organització anirà desvetllant com serà aquesta nova edició post Covid.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: