Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pastisser vilafranquí Ramon Bertran rep el diploma de “mestre artesà alimentari”

Ramon Bertran de la pastisseria Bertran del carrer de La Cort de Vilafranca ha rebut el reconeixement per part de la conselleria d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat

Es tracta d’un guardó que premia la trajectòria professional, el domini tècnic i els mèrits en la pràctica d’oficis relacionats amb l’artesania alimentària. A més de pastissers, s’entrega a formatgers, xarcuters i forners.

Ramon Bertran va rebre el diploma de mans de la consellera Teresa Jordà en un acte celebrat a Barcelona. El pastisser vilafranquí es mostrava especialment satisfet del reconeixement rebut per part de la Generalitat perquè premia la tasca feta durant molts anys per la seva família i perquè, a més, posa en valor la feina d’aquest sector

El diploma es va entregar, a més de a Ramon Bertran, a tres pastissers de la demarcació de Tarragona, a quatre de Girona i a sis de Barcelona comptant amb el mateix vilafranquí. El reconeixement també és una manera de contribuir a la preservació i la revaloració de les petites empreses familiars del país.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: