Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup Ginestà obrirà la 8a edició del Festival Musicveu organitzat per Pinnae

Ja estan a la venda les entrades pel concert que se celebrarà el 19 de desembre a Cal Figarot.

Ginestà és una banda de quatre components encapçalada per la Júlia i el Pau Serrasolsas, dos germans que narren la quotidianitat i els seus ideals mitjançant la música pop, la cançó protesta i el folk català, endinsant-se de ple en els beats i els loops electrònics buscant un so contemporani.

El preu de les entrades és de 15€ i ja estan disponibles al web www.musicveu.cat i també a les taquilles del Fòrum Berger Balaguer. Per la compra de cada entrada, la Fundació Pinnae donarà un euro a la Marató de TV3.

Properament la Fundació Pinnae presentarà oficialment la nova edició de Musicveu que enguany estrena nova imatge gràfica i presentarà també els projectes socials on aniran a parar els beneficis d’aquest festival.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: