Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha acollit la XXV Trobada Catalana de Portants del Sant Crist

Aquesta trobada se celebra cada any en una població diferent de Catalunya on existeix un Cos de Portants.

L’any passat s’havia de celebrar a Sant Quintí de Mediona però es va haver de suspendre per motiu de la crisi sanitària. Els portants de Sant Quintí van cedir a Vilafranca l’organització d’aquest any, perquè s’escau en el centenari de la seva fundació. A la trobada hi van participar 60 portants de 13 poblacions de Catalunya juntament amb els Portants del Sant Crist de la vila. El programa d’actes començava a les 10 del matí amb el Viacrucis pels carrers del centre de la vila, amb la imatge del Sant Crist de Vilafranca que va ser portat pels portants dels diferents pobles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: