Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els organitzadors de la Campanya de l’Ampolla decideixen posar fi a la iniciativa

Els organitzadors han volgut agrair la col·laboració de totes les empreses, entitats, grups i particulars que han fet possible totes les edicions de la Campanya de l’Ampolla.

Els motius de la decisió són diversos. D’una banda, els inconvenients que ha plantejat la situació sanitària en una activitat que arriba a aplegar unes 200 persones voluntàries.

D’altra banda, el fet que, durant els gairebé 40 anys de vigència d’aquesta acció solidària, els col·lectius i grups de joves de les Parròquies de Vilafranca han anat evolucionat de diferents maneres i l’organització de la Campanya de l’Ampolla ha acabat sent d’un caire «més tradicional que vocacional».

Joanjo González forma part de la comissió de la Campanya de l’Ampolla.

D’altra banda, el problema de les etiquetes autoadhesives havia fet que la Campanya de l’Ampolla perdés significativament el pes de recollida de les ampolles i els resultats que se n’acabaven obtenint.

Els organitzadors han volgut agrair la col·laboració de totes les empreses, entitats, grups i particulars que cada any, d’una manera o altra, han fet possible totes les edicions de la Campanya de l’Ampolla.

També esperen que aviat pugui sorgir una nova iniciativa adaptada a les circumstàncies actuals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: