Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La campanya de l’ampolla recapta 3.600 euros, destinats a l’associació Autisme amb Futur

El lliurament dels diners s’ha fet més tard del previst, a causa del coronavirus, i des de Joves Cristians de Vilafranca es valora molt positivament la col·laboració amb ‘Autisme amb futur’.

Aquest dilluns a la tarda, es van donar a conèixer els resultats de la darrera campanya de l’ampolla. Es van recollir 45.029 ampolles buides de cava, la majoria sense etiqueta. Això ha suposat un benefici de 3.602,32 €, que s’han lliurat ja a l’Associació Autisme amb Futur, concretament al “Projecte Respir”, destinat al respir familiar i activitats d’oci inclusiu per ajudar a desenvolupar habilitats socials a les persones amb trastorn de l’espectre autista.
El president de Joves Cristians de Vilafranca, Joan Josep González, valorava molt positivament la col·laboració aquest any amb aquesta entitat que ja va participar també en la recollida d’ampolles.
Els diners recollits serviran per reforçar activitats que ja du a terme ‘Autisme amb futur’ i poder ampliar la seva oferta per els seus usuaris i familiars.
Des de l’organització volen agrair la col·laboració de tots els que d’una manera o altra ho han fet possible.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: