Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC presenta al·legacions per impacte ambiental, econòmic i de salut de la MAT

Són al·legacions al projecte ‘Clúster Begues_PFot-539 AC’ .

Vilafranca en Comú i el grup comarcal Alt Penedès En Comú Guanyem ha registrat al·legacions al Ministerio de Política Territorial vers l’estudi d’Impacte Ambiental i la Sol·licitud d’Autorització Administrativa Prèvia del conjunt de parcs eòlics. Han denunciat que l’estadi final de la Línia d’Alta Tensió des Rodonyà fins a Begues, provocaria greus problemàtiques ambientals associades a la proximitat i afectació directa sobre espais naturals protegits. Així, de forma directa, la línia travessaria dos grans sistemes naturals com són les Muntanyes de l’Ordal i el Massís del Garraf. Alhora, degut a la seva proximitat, provocaria impactes directes i indirectes sobre els espais naturals protegits, catalogats sota el Pla d’Espais d’Interès Natural del Montmell – Marmellar. el Massís de Bonastre, el Foix, Olèrdola, el Massís del Garraf i les muntanyes d’Ordal. En les al·legacions han sol·licitat que es tingui en consideració que l’execució del projecte sotmès actualment a tràmit repercutirà molt negativament en el medi ambient, l’economia i la salut pública del Penedès, i més concretament de l’Alt Penedès.

MAT, VeC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: