Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca buscarà la primera victòria del curs als Canyars

Diumenge (12h, Ràdio Vilafranca) el FC Vilafranca jugarà contra el Castelldefels amb l’objectiu de sumar els tres punts, després de dos empats consecutius en l’inici de lliga

Després de dos empats en les dues primeres jornades, el Vilafranca intentarà sumar la primera victòria de la temporada en el desplaçament al camp dels Canyars. El Castelldefels, rival de la tercera jornada, només ha disputat un partit: la derrota per 3-1 contra l’Olot, en la data inaugural. Després d’una jornada de descans, l’equip rep la visita d’un Vilafranca també amb set de victòria.

L’equip d’Ivan Moreno ve de signar taules contra el Vilassar i l’Olot. Les sensacions són bones, però, de moment, la victòria sembla resistir-se. En el darrer partit de Lliga, els vilafranquins van fregar la victòria davant l’Olot, un candidat a lluitar per l’ascens. El de diumenge, davant el Castelldefels, no serà fàcil. Tots dos arriben amb la necessitat comuna de sumar la primera victòria.

Diumenge, a les 12 del migdia, Castelldefels – FC Vilafranca. En directe per Ràdio Vilafranca, a partir de les 11:45h, des dels Canyars, amb locució d’Antoni Carbó i comentaris tècnics de Xavi Sans.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: