Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘El secret d’Ariadna’ a Penedès TV

Penedès TV emet un curtmetratge aquest divendres amb motiu de la cinquena edició del Concurs de Relats Eròtics amb DO Penedès.

Aquest divendres a la nit les caves Oriol Rossell acolliran el lliurament dels premis organitzats per la Fundació Futura Penedès i coincidint amb l’acte Penedès TV emetrà el curt ‘El secret d’Ariadna’. L’Ariadna té un secret que la fa està reclosa a les entranyes de la vinya. Un succés la fa enfrontar-se al mon real i és aleshores quan s’ha de confrontar amb les seves ombres. És un treball realitzat per Waldo Produccions, dirigit per Albert Navarro i amb Nàcara Huelamo i Mario Marchante en els papers protagonistes. El curt s’emetrà per Penedès TV en dues parts aquest divendres. La primera a les deu i vint-i-cinc de la nit i la segona una hora més tard.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: