Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ivan Bonache ha estat el guanyador del 6è Concurs de Relats Eròtics DO Penedès

Divendres es van lliurar els premis al celler Naveran de Torrelavit. Els Jocs Florals están organitzats per la Fundació Penedès.

L’acte, al qual van assistir unes 110 persones, es va iniciar amb una visita al celler i una degustació gastronòmica. S’han presentat un total de 31 relats, escrtis per 20 dones i 11 homes, la majoria de les comarques catalanes, però també del País Valencià. El Jurat vol fer constar que aquest any s’han presentat menys escriptors als premis, però els seus treballs són de major qualitat literària.
El Finalistes del concurs estan premiats amb la publicació dels contes.
El primer premi, dotat amb 500 euros, més una dotzena de copes Ridel i un lot de 12 vins Penedès, correspon al relat Sota el pi de Can Girona, obra d’Ivan Bonache. El segon premi, que consisteix en una degustació per a dues persones al Restaurant Vilagut de Vilafranca, més una dotzena de copes Ridel i un lot de 6 vins Penedès, és per el relat Mots que creen pessigolles escrit per Elisenda Guiu. I el tercer premi , amb un tast o maridatge dirigit, a Sala Espai Penedès-BCN de l’Acadèmia de Tastavins; més una dotzena de copes Ridel i un lot de 3 vins Penedès ha estat per el relat Yotsuyu, no mitsu, escrit per Xavier Bagés.
La vetllada va ser amenitzada amb el concert d’òpera a càrrec del baríton Plamen Papazikof, els tenors Javier Lázaro i Jorge Armando i la pianista Elisabeta Mironova, que van interpretar peces clàssiques i melodies actuals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: