Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal de convoca ajuts per al transport de persones amb mobilitat reduïda

S’adreça a majors de 18 anys empadronats a la comarca i amb mobilitat reduïda, que no disposin de transport públic o que no puguin utilitzar-lo per impediments de salut.

El Servei de Benestar Social del Consell Comarcal convoca ajuts per facilitar el transport adaptat de les persones majors de 18 anys empadronades a la comarca i amb mobilitat reduïda que no disposen de transport públic o que no poden utilitzar-lo per impediments de salut.

El servei de transport pot ser en vehicle propi o col·lectiu, i ha de tenir com a finalitat accedir als centres de dia de serveis socials, centres ocupacionals i centres especials de treball.

Els ajuts poden ser sol·licitats directament per les persones interessades, pels seus familiars o pels ens locals, les associacions i les entitats encarregades d’organitzar o subvencionar el servei mitjançant el transport col·lectiu.

En cada cas, el Consell Comarcal assigna una quantitat a cada persona usuària per contribuir a finançar el cost del transport adaptat. L’import de l’ajut varia en funció del cost del transport i del nivell de renda de la persona beneficiària.

El termini per a la presentació de sol·licituds és l’1 d’octubre de 2021. Els ajuts es poden sol·licitar electrònicament des del portal de ‘Tràmits i gestions’ del web del Consell Comarcal, apartat de Benestar social, o presencialment amb cita prèvia.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: