Divendres, 2 de Desembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cavatast arriba a la 25èna edició apostant per continuar reinventant el model de la mostra

Aquest any s’aposta per mantenir els tastos en cellers del municipi, i es faran també activitats de tast i maridatge en espais del centre de Sant Sadurní per acostar el públic al nucli de la vila.

Els propers dies 1, 2 i 3 d’octubre Sant Sadurní acull una nova edició del Cavatast, la mostra de caves i gastronomia que arriba enguany a la seva 25èna edició. L’Ajuntament de Sant Sadunrí, impulsor de la iniciativa acompanyat de la D.O Cava, l’Associació d’Elaboradors de Cava AECAVAi la Confraria del Cava, ha apostat enguany per repetir el format de l’any passat en que es va apostar per portar els tastos i maridatges de petit format a quatre cellers del municipi. Com apuntava però el regidor de Turisme de Sant Sadurní, Ton Amat, aquest 2021 s’ha ampliat a 6 espais que acolliran diferents tastos i presentacions de 23 cellers diferents.

La voluntat des del primer dia de l’Ajuntament amb el Cavatast ha estat promoure el cava, però també el territori i la gastronomia de Sant Sadurní. Per aquest motiu, en aquesta 25èna edició es faran tastos i maridatges a la Fassina de Can Guineu i a les Caves Blancher; dos espais situats al centre de Sant Sadurní.

Des d’AECAVA, el seu president Damià Deas posava en valor l’aposta fet ja l’any passat per reinventar i adaptar el Cavatats a la situació actual, i considerava que algunes de les mesures podrien mantenir-se.

En la presentació del Cavatast hi eren presents també el president del Consell Ragulador de la D.O Cava, Javier Pagés, i el vicepresident de la Confraria del Cava, Josep Varias, que han destacat l’esforç conjunt de tot el sector per continuar fent possible una acció de promoció del cava tant important com és el Cavatast.

Per comprar entrades per als diferents actes, ja es pot accedir al web cavatast.cat. La programació es pot consultar al web turismesantsadurní.cat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: