Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní manté els grups de l’actual govern com a forces més votades, amb victòria d’ERC

La candidatura de Pere Vernet ha aconseguit més d’un 31% dels vots en una jornada amb una baixada històrica de la participació, que ha estat del 56,71%.

ERC ha estat per segona vegada consecutiva la força més votada en les eleccions municipals locals celebrades aquest diumenge 28 de maig, ampliant la seva representació al consistori amb sis regidors. La candidatura de Pere Vernet ha aconseguit més d’un 31% dels vots en una jornada amb una baixada històrica de la participació, que ha estat del 56,71%.

El guanyador de les eleccions en parlava davant la seu d’ERC a Sant Sadurní aquest diumenge a la nit, quan els resultats ja eren pràcticament definitius.

A Sant Sadurní, el Govern de l’Ajuntament per al mandat 2019-23 ha estat integrat per 9 regidors, cinc d’ERC i quatre de Junts per Sant Sadurní, amb Ton Amat, de Junts, com a alcalde des del desembre del 2021, quan va agafar el relleu del republicà Josep M. Ribas.
La candidatura encapçalada per Ton Amat mantindrà ara els quatre regidors que tenia.

El PSC també ha mantingut els quatre regidors al consistori mentre que la CUP ha perdut un dels dos regidors que tenia des del 2015.

El Partit Popular ha consolidat la presència a l’Ajuntament amb un augment notable del percentatge de vot i En Comú Podem ha salvat per molts pocs vots la seva presència a l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: