Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El CAP Gelida recupera pediatria i amplia horaris d’atenció presencial

El CAP Gelida recupera pediatria i amplia horaris d’atenció presencial

A partir del 27 de setembre el CAP Gelida obrirà de dilluns i dimecres de 8.00 a 20.00 h, i dimarts, dijous i divendres de 8.00 a 15.00 h .

Després de les diferents reunions celebrades i de multitud de trucades i correus de l’ajuntament de Gelida, el CatSalut ha comunicat que a partir del dia 27 de setembre el CAP ampliarà l’atenció presencial i reobrirà el servei de pediatria al municipi.
El CAP Gelida obrirà de dilluns i dimecres de 8.00 a 20.00 h, i dimarts, dijous i divendres de 8.00 a 15.00 h per atendre visites concertades de medicina, infermeria i les analítiques que els professionals demanin per als seus pacients. Així mateix, es reobre l’atenció pediàtrica els matins de dilluns, dimecres i divendres, de 8.00 a 15.00 h.
L’Ajuntament celebra que les reiterades queixes i insistència per part del consistori, en diferents reunions, hagin portat al Departament de Salut de la Generalitat a prendre aquesta decisió, que significarà una millora important en l’atenció sanitària al nostre municipi i el retorn de part dels drets que tenen els gelidencs i gelidenques.
Des de l’Ajuntament es seguirà reclamant i insistint en la necessitat d’oferir atenció presencial al nostre municipi tots els dies de la setmana, en horari de matí i tarda, i recuperar definitivament tots els serveis que oferia el CAP abans de la pandèmia i millorar-los en tot allò que sigui possible.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: