Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

130 persones es desplacen amb l’ANC de Vilafranca per participar en la diada a Barcelona

Després que l’any passat la diada es celebrés de manera descentralitzada, aquest any es tornava a concentrar en una manifestació a Barcelona.

Aquest dissabte al migdia dos autobusos organitzats per l’ANC de Vilafranca sortien de la capital de l’Alt Penedès per tal de portar fins a Barcelona els qu i es van voler sumar a la convocatòria de l’11 de setembre d’aquest 2021.

Una diada que venia després d’un any amb moltes tensions i moviments polítics i socials al voltant de l’independentisme, i que des de l’ANC plantejaven amb la voluntat de tornar a mostrar la força del moviment i tornar a créixer després que l’any passat es fes de manera descentralitzada.

El vocal de l’ANC a Vilafranca, Àlvar Mascaró, comentava que la sensació és que el moviment independentista es continua mostrant fort.

Des de l’estació d’autobusos de Vilafranca van sortir dos vehicles amb 130 persones, però des de l’ANC apuntaven que és habitual que molta gent s’hi desplaci amb vehicle particular o amb tren, i que per tant la participació vilafranquina i penedesenca en la diada era força més alta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: