Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Quintí decreta tres dies de dol per la pèrdua de quatre veïns rellevants en una setmana

Aquest dimecres ha mort el mestre Florenci Aymerich.

Diumenge van morir amb poques hores de diferència els germans Miquel Àngel i Xavi García Barrachina. Dos fills del municipi que es van establir a Vilafranca i que mantenien vinculació amb Sant Quintí.
Dilluns va ser Ricard Serra, professor de català, gran apassionat de les danses i activista per la llengua i la cultura catalanes. I aquest dimecres ha mort Florenci Aymerich, mestre de diverses generacions de quintinencs, va ser també durant molts anys director de l’Escola Antoni Grau Minguell. Va ser regidor de l’Ajuntament entre 1983 i 1987. Va ser també cofundador del Grup de Teatre el Fanal, on n’ha estat durant molts anys el seu director i l’únic membre actiu durant els 40 anys del grup. Precisament, el passat 23 de juliol va presentar conjuntament amb el Grup d’Estudis Quintinencs en la reobertura de la Sala Polivalent el seu llibre sobre aquesta trajectòria dels 40 anys del Fanal.
Davant del dolor que representen aquestes pèrdues i pel reconeixement que han tingut les trajectòries d’aquestes persones per la vida quintinenca, es decreten tres dies de dol oficial, mitjançant els quals les banderes s’hissaran a mig pal i se suspenen tots els actes organitzats per l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: