Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Ràpita celebra la seva Festa Major condicionada per la pandèmia i les tempestes d’estiu

Degut a les pluges de dissabte a la tarda els balls de lluïment, l’auto sacramental i les sàtires dels diables es van celebrar el diumenge pel matí a més dels actes que ja estaven previstos aquell dia

El passat 29 de juliol començava la Festa Major de La Ràpita a Santa Margarida i els Monjos. Una festa que, com moltes altres, va estar regida per les restriccions sanitàries del moment. Però a banda de la pandèmia, les fortes pluges de dissabte a la tarda van fer una mica la guitza i els actes previstos es van haver de traslladar a diumenge al matí. Malgrat tot, tal i com explica el regidor de Via Pública Oriol Torrents, la Festa Major de la Ràpita va començar dijous amb una bona acollida amb el pregó dels Diables que enguany celebren el seu 40è aniversari.

Els mateixos Diables de la Ràpita van poder celebrar divendres un correfoc estàtic, adaptat a la situació de pandèmia. Ho explica un dels seus membres, Narcís Cabré.
Cabré també comentava que malgrat la situació actual, de moment estan podent celebrar els actes previstos pel seu 40è aniversari.

Degut a les pluges de dissabte a la tarda els balls de lluïment, l’auto sacramental i les sàtires dels diables es van celebrar el diumenge pel matí a més dels actes que ja estaven previstos per aquell darrer dia de Festa Major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: