Dimarts, 7 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En la vigília de Sant Fèlix, Els Pets i Gertrudis omplen el camp de futbol

Els Pets celebraven el seu 35è aniversari i Gertrudis va presentar ‘No em dóna la gana’.

Aquest diumenge la zona esportiva acollia els concerts dels Pets, i tot seguit, de Gertrudis. Dos dels concerts que van exhaurir abans les entrades. Per tant, les cadires del camp de futbol estaven plenes de gom a gom. Els Pets arribava per a celebrar encara el seu 35è aniversari que s’acomplia al 2020 i que no es va poder commemorar com els hagués agradat degut a la Covid-19. Tot seguit era el torn de Gertrudis que van fer esperar al seu públic gairebé mitja hora. Curiosament el grup de la Garriga va voler esperar a que acabés el Castell de Foc per encetar l’espectacle. Gertrudis va delectar el públic del camp de futbol amb el seu nou treball ‘No em dóna la gana’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: