Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tornen les visites de posta de sol al campanar de Santa Maria

Les visites es fan els dissabtes al vespre fins el mes d’octubre, coincidint amb la posta de sol, i permeten conèixer les interioritats del campanar de la Basílica de Santa Maria.

Es tracta d’unes visites guiades que s’inicien amb una explicació general de l’església de Santa Maria i els elements més singulars del lateral, continua dirigint-se a l’entrada del campanar i realitza un recorregut per les antigues dependències d’aquest característic edifici: la sala de l’Àngel Penell; la sala on habitaven els monjos responsables dels tocs de les campanes i que actualment ocupa el rellotge d’engranatges de l’any 1929; la sala de les campanes religioses i finalment la terrassa de les campanes horàries on la visita acaba coincidint amb la posta de sol. Com explica la guia Sònia Garcia, s’hi pot gaudir d’unes excel·lents vistes de Vilafranca.

Les visites es fan tots els dissabtes des del passat cap de setmana i fins el 16 d’octubre, adaptant-se en el seu horari per coincidir amb la posta de sol. Aquest juliol comencen a 2/4 de 9 del vespre.

Cal fer reserva prèvia adreçant-se a www.turismevilafranca.com.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: