Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Festa Major dels Petits de Vilafranca es farà al camp de futbol

Els administradors han explicat que enguany hi haurà una Festa Major dels Petits adaptada a les circumstàncies.

No es farà la cercavila del dia 1 de setembre a la tarda, però sí que hi haurà actuació dels balls, una ballada que tindrà lloc al camp de futbol. L’administradora Anna De Tena explica que han estat buscant la manera segura de fer un acte que consideren fonamental dins la festa.
També ha explicat perquè s’ha escollit el camp de futbol.
Les preinscripcions es poden fer a partir d’avui i fins l’11 de juliol. Es fan de forma telemàtica a través de la web de l’Ajuntament i el dia 13 de juliol es farà el sorteig per concretar l’horari d’inscripció. La inscripció es farà a l’Escorxador el 15 i 16 de juliol de cinc a nou de la tarda. Com és habitual els nens i nenes que vulguin participar amb les colles castelleres o els Falcons s’han d’adreçar directament a les colles. Hi ha 263 places de balladors, una reducció respecte l’any passat.
El mateix dia 1 de setembre al matí, i si les condicions ho permeten, al pati de l’institut Milà i Fontanals es farà la diada castellera dels Petits i l’exhibició dels Falcons.
L’equip femení de la Fundació Atlètic Vilafranca, que finalitza els actes de commemoració el seu 25è aniversari, serà l’encarregat de pronunciar el pregonet. La secretaria i el coordinador del futbol femení de la Fundació Atlètic Vilafranca van agrair als administradors el fet que els hagin escollit. Raimon Lloses també recordava la trajectòria de més de 25 anys del futbol femení a Vilafranca.
L’accés al camp de futbol el dia 1 de setembre estarà limitat i s’organitzarà un sistema d’entrades per accedir-hi, tot i que des del Servei de Cultura de l’Ajuntament s’indica que les famílies dels balladors tindran entrades assegurades.
Els assajos dels balls, que començaran el 19 de juliol i s’allargaran fins al 20 d’agost, es faran en diferents punts de la vila i a porta tancada per evitar aglomeracions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: