Dimarts, 21 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca 2021/22 es posa en marxa aquest dilluns

Dilluns a la tarda tindràn lloc les pertinents revisions mèdiques, i dimarts a les 19h, el primer entrenament de la pretemporada.

Després de dos mesos de vacances, el FC Vilafranca torna a l’acció a partir d’aquesta setmana per tal de preparar la nova temporada. Amb l’arribada del nou curs, l’equip s’endinsa en una etapa de canvis, amb l’objectiu de créixer com a entitat.

L’estiu passat, el club va signar un acord de filiació amb el Lleida, acord que, després d’un any, s’ha donat per acabat. Ara, el Vilafranca torna a volar en solitari. Queda enrere la millor temporada de la història del club, que, esportivament, va fer tots els mèrits per assolir l’ascens de categoria.

L’estàtus de filial no ho va permetre als despatxos, però l’equip voldrà allargar les bones sensacions sobre la gespa i tornar a lluitar per pujar de categoria.

La nau seguirà liderada per l’entrenador Ivan Moreno per vuitè any consecutiu. Per contra, el vestidor perd el capità, Gerard Boira, que va anunciar la retirada la setmana passada. El Vilafranca ha aconseguit mantenir el mateix bloc de la darrera temporada, i també s’han afegit noves incorporacions per tal de donar forma a un equip que aspira a tot.

Arriben Gabriel Vidal, Xavi Mañes, Carlos Cano, David Romo i Xavi Pluvins. Continuen Toni Casamayor, Fran Illescas, Max Bernard, Pol Via, Dani Sánchez, Sergi Escofet i David Fontanils. També ho faràn Eric Via, Anselm Pasquina, Victor Oribe i Antonio Bioque.

Aquest dilluns l’equip durà a terme les corresponents revisions mèdiques per comprovar l’estat físic dels jugadors, i dimarts, es vestiran de curt per dur a terme la primera sessió d’entrenament. Setmana amb entrenaments diaris fins divendres, i descans previst per dissabte i diumenge.

Dimecres 4 d’agost, a partir de les 18h, tindrem la primera oportunitat de veure el Vilafranca en acció. Serà durant la disputa del Torneig d’Històrics al Municipal del Guinardó.

El degà prendrà part en la 35a edició d’aquest torneig de pretemporada, enquadrat en el grup 3, juntament amb el Sant Andreu i Júpiter. Una competició que es disputarà del 2 al 8 d’agost i que es podrà veure en directe pel canal Esport 3.

En els propers dies sentirem les sensacions dels protagonistes després de tornar a la feina a partir de dimarts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: