Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Audiovisual sobre el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible a Penedès TV

El Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible de Vilafranca preveu més de 50 actuacions amb una dotació d’uns 7 milions d’euros.

L’Ajuntament de Vilafranca ha aprovat de forma inicial el primer Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible que tindrà la ciutat. El document s’ha treballat a tres bandes entre l’Ajuntament, l’enginyeria Mcrit, especialitzada en urbanisme i mobilitat, i la Diputació de Barcelona, que n’ha subvencionat el cost de redacció. Penedès TV ha estat l’encarregada d’elaborar un vídeo sobre els principals objectius del pla. L’audiovisual ha acompanyat el procés participatiu i de difusió del pla de mobilitat. Ara, coincidint amb l’aprovació inicial, s’emetrà per Penedès TV aquest dissabte a les 19.30h i diumenge a les 15h i a les 19h. També es pot consultar a través del canal de YouTube.

El PMUS de Vilafranca té una vigència de 6 anys i s’estructura en dos triennis, en els quals proposa realitzar fins a 52 actuacions. Les actuacions estan distribuïdes en 6 àmbits: mobilitat a peu, en bicicleta, transport públic, vehicle motoritzat i aparcament, distribució urbana de mercaderies i sensibilització ciutadana. El cost estimat d’aquestes actuacions és d’uns 7 milions d’euros. Després de l’aprovació inicial, el PMUS estarà 45 dies hàbils a exposició pública per a la presentació d’al·legacions. Posteriorment haurà d’obtenir també el vistiplau de l’ATM Autoritat del Transport Metropolità, abans de l’aprovació definitiva pel ple municipal, previsiblement cap a final d’any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: