Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC organitza una xerrada amb l’Associació PTP ‘per una mobilitat ferroviària sostenible’

De moment, l’administració pública ha presentat el pla de rodalies 2020-30 però contempla poques millores al Penedès. Només es treballarà per millorar la infraestructura i evitar, així, tantes avaries

Aquest dimecres l’Escorxador acollia una xerrada per parlar de la situació actual del ferrocarril a la comarca i de les propostes que fa l’Associació PTP per a millorar el servei. Una xerrada organitzada per VeC que tal i com explicava un dels seus membres, Agustí Villaroya, està emmarcada dins d’un cicle d’activitats al voltant d’aquest tema al veure que no arriben solucions després d’haver presentat al ple 3 mocions al respecte en els darrers anys. La xerrada va comptar amb la presència del delegat de l’associació al Penedès, Albert Parés, i la participació de manera telemàtica del president Adrià Ramírez. Parés va parlar dels grans dèficits que tenim a la comarca amb estacions poc accessibles per a persones amb mobilitat reduïda, males connexions amb Tarragona i la UAB, així com l’empitjorament en el trajecte a Barcelona. Des de l’associació PTP fan diverses propostes:

De moment, l’administració pública ha presentat el pla de rodalies 2020-30 però contempla poques millores al Penedès. Únicament es treballarà per millorar la infraestructura i evitar, així, tantes avaries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: