Dimecres, 28 de Setembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òmnium organitza un cicle de 4 conferències sobre l’ús de la llengua en diferents àmbits

El president d’Òmnium a l’Alt Penedès, Jordi Parellada, assenyala que pretenen fer reflexionar a tothom en la defensa de les llengües.

A partir d’aquest divendres i fins al 2 de juliol, Òmnium Alt Penedès presenta un cicle sobre el català on diferents convidats parlaran, des del seu punt de vista, de l’ús de la llengua en diferents àmbits.
La primera conferència serà aquest divendres, a les set de la tarda, a l’Auditori del Vinseum, a càrrec de la lingüista Carme Junyent, que parlarà sobre l’ús del català, el seu perill d’extinció i la seva defensa i serà presentada per el mestre jubilat, Jaume Rafecas. La segona serà el divendres 28 de maig, a l’Espai Jove La Nau amb el Youtuber Long Li Xue, i tractarà de l’ús del català a les xarxes socials i entre els joves. El divendres 11 de juny serà el torn de Magí Camps parlant de l’ús correcte d’una llengua amb les traduccions. Presentat per el professor Jaume Ferrer. El cicle acabarà el 3 de juliol a l’Auditori del Vinseum amb Rosario Palomino, amb una ponència titulada ‘El català com a llengua d’inserció social i laboral’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: