Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’associació de comerciants Centre Vila organitza un juny de premis i descomptes

L’associació de comerciants Centre Vila organitza un juny de premis i descomptes

El dia 4 les botigues associades sortiran al carrer amb descomptes especials, ja que enguany no es podrà celebrar el Shopping Night. Sortejaran 2.000€ en premis entre les compres fetes durant el mes.

L’entitat ha organitzat una campanya d’ofertes, descomptes i premis per gaudir del comerç i l’estiu durant el mes de juny. Durant tot el mes les compres fetes en establiments associats al Centre Vila que estaran marcats amb un test de flors amb un distintiu amb el color corporatiu de l’entitat a l’entrada o l’aparador, entraran en el sorteig de 2.000 euros en vals i targetes regal.

El mes de juny comença amb un concurs d’aparadors que l’associació ha organitzat entre els comerços adherits sota el lema “Viu l’estiu”. L’objectiu és promoure l’activitat als principals carrers comercials de Vilafranca, després del context generat a causa de les restriccions per la Covid-19.

Precisament, el 4 de juny, els comerços associats sortiran al carrer amb descomptes, promocions i preus molt especials, ja que aquest any, a causa de les restriccions per la Covid-19 no s’ha pogut organitzar l’esperat Shopping Night. La voluntat de l’associació és apropar els avantatges del comerç de proximitat al client de Vilafranca i premiar la fidelitat dels clients.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: