Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Celler Can Pasqual i Cervesa Espiga han creat una cervesa feta amb xarel·lo

Brave Lands és fruit de la fermentació primaria conjunta d’un most de cervesa Espiga i un most de xarel·lo 2020 de les vinyes de Can Pasqual.

Aquest diumenge s’obria al públic el nou espai de tast del Celler Can Pasqual a Gelida ‘Vitiespai’ i a la vegada s’aprofitava per a presentar ‘Brave Lands’, una nova cervesa de vi (o vi de malta). Aquesta beguda ha estat elaborada per Cervesa Espiga conjuntament amb el celler de Gelida de llarga tradició vitivinícola, Can Pasqual. La Noemi Vilaseca de Can Pasqual explicava com havia sorgit aquest projecte.

Brave Lands és fruit de la fermentació primaria conjunta d’un most de cervesa Espiga i un most de xarel·lo 2020 de les vinyes de Can Pasqual. El most és biodinàmic i ecològic i la primera fermentació s’ha realitzat dins de barriques de vi del Penedès seleccionades prèviament. Ho explicava Isaac Ruana de Cervesa Espiga.

El resultat és una cervesa lleugera de cos i de color daurat de 7,5 graus, amb notes aromàtiques a plàtan, fruita blanca i florals pròpies del vi de varietat xarel·lo. El nom Brave Lands, segons expliquen els seus elaboradors, fa referència a totes les generacions que han sabut viure de la terra i que malgrat les adversitats ha aconseguit seguir avançant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: