Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Isaac Ruana ha estat detingut per portar-lo a declarar en relació als talls de l’AP-7 del 2019

Ruana denuncia que es tracta d’un nou atac contra la llibertat individual que posa de manifest que el conflicte amb l’estat continua obert

Aquest dijous al migdia, acompanyat de membres de la CUP de l’Alt Penedès i del diputat al Parlament de Catalunya Carles Riera, Ruana s’ha presentat a la comissaria dels Mossos de Vilafranca. Aquí hauria quedat detingut o a la tarda traslladat per tal de declarar davant del jutjat de Figueres. Al matí ja l’havien anat a buscar a casa seva, però no l’han detingut ja que estava a cura d’un menor en aquell moment.
Tot just abans d’entregar-se a la comissaria, Ruana ha explicat que cal denunciar aquest nou atac contra la llibertat individual i posar de manifest que el conflicte amb l’estat continua obert.

Ruana, que a banda de regidor a Sant Pere de Riudebitlles és també conseller comarcal de la CUP al Consell Comarcal de l’Alt Penedès està imputat per els talls a l’autopista a l’alça de Figueres l’any 2019 que van convocar tsunami democràtic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: