Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Isaac Ruana va sortir en llibertat ahir al vespre després de ser portat a declarar a Figueres

Ahir es van detenir 14 persones en relació als talls de l’autopista de l’any 2019, i que en el seu moment es van negar a declarar davant el jutjat de Figueres.

Recordem que dijous al migdia es va presentar a la comissaria dels Mossos de Vilafranca, que al matí ja l’havien anat a buscar a casa seva davant la seva negativa a presentar-se a declarar al jutjat de Figueres en relació als talls de l’autopista de l’any 2019 convocats per Tsunami Democràtic.

Traslladat per els mossos fins a Figueres, va ser posat en llibertat després de presentar-se davant el jutge.

Ahir dijous a les 7 de la tarda, i a la plaça de les Escoles Velles de Sant Pere de Riudebitlles, es va fer una concentració de suport al regidor de la CUP. Ruana és també conseller al Consell Comarcal de l’Alt Penedès en representació dels cupaires.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: