Dissabte, 18 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Antoni Renyer-Bordes presenta el seu primer llibre ‘Catalunya Ocupada’

L’autor és un apassionat de la història de Catalunya i d’una manera autodidacta ha dedicat anys a la lectura d’estudis històrics i llibres de la història de diversos països.

El passat divendres l’espai Muriel Casals d’Òmnium Cultural de l’Alt Penedès acollia l’acte de presentació del llibre Catalunya ocupada. Crònica de segles d’espoli i usurpació d’Antoni Renyer-Bordes. Aquest llibre és el resultat d’una àmplia labor de síntesi i reflexió històrica. El seu autor és un apassionat de la història de Catalunya i d’una manera autodidacta ha dedicat anys a la lectura d’estudis històrics i llibres de la història de diversos països.

El llibre s’inicia amb l’engany del matrimoni de Ferran i Isabel, els anomenats Reis Catòlics, un argument que proposa una primera reflexió que té continuïtat amb els monarques posteriors i que remarca el procés d’espoli i usurpació al qual ha estat sotmesa Catalunya. La darrera part del llibre recull les repercussions de tot plegat fins arribar als nostres dies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: