Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òmnium organitza per Sant Jordi un concert per celebrar els seus 50 anys

Al concert actuaran A Pressió, Bandau i PD Pam Pool.

Enguany fa 50 anys que Òmnium Cultural és present a l’Alt Penedès, i per celebrar-ho, han presentat un acte per la diada de Sant Jordi. Es tracta d’un acte musical amb diversos concerts, adreçat a tota la vila, molt especialment a la gent jove. Són músics de la comarca que s’estan fent un nom important dins del panorama musical català, el cap de cartell serà Bandau. Ho explica, des d’Òmnium, Pere Nin.

L’acte començarà a les 9 del vespre, davant del Palau Baltà, amb l’actuació d’A pressió! Continuaran els Bandau que presentaran el seu nou disc i un cop Bandau hagi acabat la seva actuació, la festa seguirà fins a la una de la matinada amb el PD Pam Pool.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: