Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Maria Arnal i Marcel Bagés presentaran diumenge CLAMOR a l’Auditori de Vilafranca

Maria Arnal i Marcel Bagés presentaran diumenge CLAMOR a l’Auditori de Vilafranca

Les entrades per poder veure aquest segon disc de la cantant Maria Arnal i el guitarrista Marcel Bagés estan exhaurides ja fa dies.

Presentaran, a partir de les 7 de la tarda, el seu últim disc titulat ‘Clamor’ amb la totalitat de les entrades venudes. ‘Clamor’ és el segon disc d’estudi, després de ‘45 cerebros y un corazón’.

La cantant barcelonina i el guitarrista de Flix presentaran un treball on es redimensiona el concepte de tradició i el transporta cap a un futur incert. Aquest nou disc, que ha estat produït per David Soler, està inspirat en el relat homònim de Ted Chiang, ‘El Gran Silenci’, i té pinzellades sonores dels llegendaris ‘Kronos Quartet’ i ‘Holly Herndon’, figura clau de la experimentació digital. Fruit d’aquesta experimentació sorgeix l’adaptació del Cant de la Sibil·la, que ha estat reinterpretada amb eines tecnològiques que utilitzen la intel·ligència artificial.

L’anterior treball de Maria Arnal i Marcel Bagès, ‘45 cerebros y un corazón’, va rebre una dotzena de premis, entre ells quatre distincions dels Premis de la Música Independent, i va comportar una gira internacional per quatre continents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: