Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Placa a l’Auditori Maria Rosa Juncosa

Aquest divendres va tenir lloc l’acte oficial de descoberta de la placa que dona el nom de la pianista, pedagoga i divulgadora musical Maria Rosa Juncosa a l’Auditori Municipal de Vilafranca.

L’acte de descoberta de la placa comptava amb la presència de l’alcalde Pere Regull i de membres del consistori.
Maria Rosa Juncosa, que va morir l’any passat als 97 anys, va ser fundadora del Cor Nadalenc fa 75 anys, que seria l’embrió de l’actual Polifònica de Vilafranca. A banda d’això, va dedicar bona part de la seva vida a la pedagogia i la divulgació musical. L’any 1995 va rebre la Medalla de la Vila. L’acte es va iniciar amb parlaments del regidor de Cultura, Ricard Rafecas, i d’un dels fills i un dels nets, de la Maria Rosa. El Fèlix i el Pol Senabre. També va comptar amb l’actuació de grups musicals de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet, i al final es va procedir a la descoberta de la placa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: