Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els restaurants de la comarca lamenten els efectes d’un nou confinament comarcal

Després de tancar una positiva campanya de setmana santa, el confinament comarcal torna a ser un hàndicap pels responsables de la restauració del Penedès.

Des del passat divendres, torna estar vigent el confinament comarcal a nivell de Catalunya. Una mesura que afecta de manera molt considerable a la restauració. Un sector que, en les darreres setmanes havia recuperat gran part de la seva clientela, tancant amb bones sensacions el pont de setmana santa.

En aquesta ocasió, el pas de confinament autonòmic a comarcal es va fer en qüestió de 24 hores. Dijous es va anunciar que divendres entrarien en vigor les noves mesures. El canvi en la duresa de les restriccions complica les previsions de negoci. La pandèmia i les mesures per frenar la seva expansió també estan sent una dificultat afegida pels negocis que han obert les seves portes recentment. És el cas del restaurant Vinyes de Lilith, projecte iniciat a finals de l’any passat.

Tenint en compte la impossibilitat de desplaçar-se a altres comarques, des d’Enoturisme Penedès, la seva directora, Núria Sala, destaca la necessitat d’unir forces i potenciar totes les propostes que ofereix el territori al llarg de l’Alt Penedès.

Deixem enrere un cap de setmana marcat per l’enduriment de les restriccions, amb l’afegit d’una climatologia d’allò més adversa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: