Dissabte, 27 de juliol de 2024

Espirall, Hortonenc, Riudebitlles i Molanta, a semis de la Copa Ràdio Vilafranca 2024

L’Espirall s’enfrontarà al vigent campió de Copa i de Quarta Catalana (diumenge, 17h). El sotscampió Riudebitlles es medirà amb un Molanta que somia amb el seu quart trofeu.

L’Espirall es va imposar per la mínima al Can Cartró en el partit inaugural de la Copa Ràdio Vilafranca. Després d’un partit igualat i conservador per part dels dos conjunts, Ferran Guinovart va fer l’únic gol del partit al minut 88.

A la primera semifinal d’aquest diumenge, a les 17h, l’Espirall s’enfrontarà a l’Hortonenc, que no va donar opció al Sant Cugat. Gols de Zufia a l’11′, Agustí al 27′ i Xavi Gómez 48′ feien el 3-0.

La segona semifinal, diumenge a les 19h, enfrontarà el Riudebitlles i el Molanta.

Els de Sant Pere es van imposar per 4-3 en un partit boig contra els Monjos. 2-1 al descans, amb doblet d’Esteve pel Riudebitlles i un de Houssin pels Monjos. Només començar el segon temps, Gusi feia el tercer gol riudebitllenc. Al 72, escurçava distàncies Diego Fabian, i al 76 Ivò feia el quart. Al 85 Agus posava emoció amb el 4-3 que acabaria sent definitiu, tot i les ofensives dels Monjos.

El Molanta va aconseguir el bitllet per semis amb el gol de Jan Casas al 87. Abans, obria la llauna Oriol Boada al 47 i l’empat sadurninenc d’Oriol Gallego al 60.