Divendres, 23 de Juliol de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president de la FCF, Joan Soteras, acusa l’exdelegat Manel Duran de deslleialtat

El president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, s’ha reunit amb els clubs de l’Alt Penedès i el Garraf per parlar del futur. Soteras també ha acusat Manel Duran d’haver estat deslleial

La reunió, a la que han assistit una vintena de clubs, s’ha dut a terme a la delegació vilafranquina de la FCF. El president Joan Soteras també ha aprofitat la seva estada a la vila per acusar l’exdelegat federatiu, Manel Duran, de deslleialtat. Duran va ser destituit del seu càrrec fa dos mesos.

Soteras ha estat contundent amb la figura de Manel Duran i ha advertit que la FCF estar treballant per treure a la llum irregularitats del que va ser delegat federatiu a les comarques de l’Alt Penedès i Garraf durant deu anys.

Soteras també ha recordat que el fet d’haver estat sense futbol durant un any per la pandèmia ha generat situacions no desitjades que han estat forçades per alguns clubs. Ha demanat que s’oblidin els mals moments i que tothom remi en la mateixa direcció pel benefici del futbol

En la reunió amb els clubs s’han parlat de qüestions econòmiques i organitzaves pensant ja en el final d’aquesta temporada i en l’inici de la propera. Un dels temes que s’ha posat damunt de la taula és el de l’eliminació dels descensos a les categories amateurs. 

La presa de contacte també ha servit per a que Jaume Plaza hagi fet la seva presentació formal davant els clubs de les dues comarques i per comunicar que el garrafenc Emilio Gázquez serà, a partir d’ara, el subdelegat de la FCF i mà dreta del mateix Plaza.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: