Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal ha obert el termini per a la presentació de sol·licituds d’ajut al menjador

El Consell Comarcal ofereix aquest servei per delegació del Departament d’Ensenyament de la Generalitat. Les sol·licituds es poder presentar fins el 7 de maig.

Per delegació del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, el Consell Comarcal gestiona els ajuts individuals de menjador per a les famílies d’alumnat d’ensenyaments obligatoris, alumnat de segon cicle d’educació infantil i alumnat de centres d’Educació Espacial al qual no correspon la gratuïtat del servei.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 7 de maig, sense sortir de casa, a través del portal de Tràmits i Gestions de la web del  Consell Comarcal. Dins el tràmit, hi ha un document titulat ‘Instruccions per realitzar el tràmit telemàticament’ que facilita el procés a les persones que no estan familiaritzades a relacionar-se electrònicament amb l’Administració.

Les famílies d’alumnes que van rebre un ajut de menjador durant el curs escolar 2020-2021 hauran de fer la sol·licitud normalment, però no hauran de presentar cap documentació si no hi ha hagut modificacions en la situació familiar, i només hauran d’omplir una declaració responsable confirmant aquest fet. Posteriorment, el Servei d’Ensenyament del Consell Comarcal podrà verificar aquesta informació.

Amb la tramitació telemàtica, es vol minimitzar el risc de contagi de la covid-19 de les persones sol·licitants i del personal del Consell Comarcal. En casos excepcionals, quan no sigui possible realitzar el tràmit telemàticament, es podrà presentar la sol·licitud de manera presencial sol·licitant cita prèvia a través de la web del Consell Comarcal o trucant al telèfon 938 900 000.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: