Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest 2021 es torna a celebrar ‘Subirats en Flor’

Aquest 2021 es torna a celebrar ‘Subirats en Flor’

Subirats reprèn aquesta típica activitat que serveix per donar la benvinguda a la primavera, i que s’adaptarà a les mesures actuals de seguretat sanitària al voltant de la Covid-19.

El diumenge 2 de maig se celebrarà una nova edició de ‘Subirats en Flor’, la festa de la primavera per guarnir i embellir les façanes dels diferents pobles, nuclis i masies de Subirats. Com és tradicional el diumenge, Dia de la Mare, les famílies de Subirats poden recollir el seu lot de flors a l’ estació de tren de Lavern-Subirats. Amb aquest esdeveniment festiu l’ Ajuntament de Subirats incentiva la cura per l’embelliment del municipi.

Aquest any es repartiran uns 800 lots de flors a les famílies de Subirats, la resta de flors seran plantades a les escoles i les residències del municipi. Per obtenir aquest lot de flors només cal emplenar i retallar la butlleta d’inscripció i portar-la al punt de recollida ubicat a l’estació de tren de Lavern on els col·laboradors faran entrega de les flors corresponent a cada casa.

Davant la situació generada per l’evolució de la COVID-19 i amb la voluntat de celebrar la festa amb la màxima seguretat, l’edició 2021 del ‘Subirats en Flor’ s’adapta als canvis i aplica les mesures i procediments de seguretat sanitària de la normativa vigent. L’Ajuntament es reserva el dret de modificar o suspendre aquesta activitat seguin les recomanacions del Procicat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: