Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Tornen els rodatges d’espots al Gran Penedès

Tornen els rodatges d’espots al Gran Penedès

Hyundai, Renault, Uterqüe i Motos.net són les marques que han polaritzat l’activitat de rodatges aquests darrers dies al Garraf i l’Alt Penedès.

Aquesta darrera setmana de febrer, les filmacions de Hyundai, a Port Ginesta; Motos.net, a l’aeròdrom d’Avinyonet del Penedès; Renault, al port de Vallcarca, i Uterqüe, a la pedrera dels Monjos, revelen la represa de l’activitat de rodatges a les nostres comarques. A més, la primera setmana de març s’enregistrarà un anunci de la marca Smart al port de Vilanova i la Geltrú.
Els agents localitzadors truquen a la porta de la Gran Penedès Film Commission, segell impulsat per NODE Garraf i l’Ajuntament de Sitges, per cercar els millors emplaçaments per a noves produccions d’audiovisuals comercials i sèries de televisió.
La geografia granpenedesenca està sent descoberta pel sector filmogràfic perquè ofereix escenaris naturals molt característics i per la singularitat del catàleg d’equipaments i espais urbans. Al costat d’aquests factors cal afegir la gestió facilitadora dels ajuntaments de la demarcació i la mediació de NODE Film Clúster davant dels operadors i els cercadors de localitzacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: