Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Enoturisme Penedès i NODE Film Clúster Costa Barcelona volen promoure rodatges al territori

La intenció del conveni que han signat és sumar sinergies per tal d’aprofitar la creixent demanda d’espais per fer filmacions al Penedès, i ordenar també els espais que poden acollir aquesta activitat

La seu d’Enoturisme Penedès a Vilafranca ha acollit aquesta setmana la signatura del conveni de col·laboració entre aquests dos ens amb el propòsit de promocionar el Penedès com a plató per a rodatges de produccions cinematogràfiques, esports publicitaris i d’altres enregistraments audiovisuals i fotogràfics.
Sergi Vallès, per part del Consorci de Promoció Turística del Penedès, i Rosa Huguet, en representació de NODE Film Clúster Costa Barcelona han signat el conveni en que s’exposen les línies de treball conjunt per donar a conèixer el patrimoni paisatgístic i cultural del Penedès, particularment entre els localitzadors d’escenaris per a rodatges.
Per la seva banda, Rosa Huguet explicava que cal aprofitar una oportunitat per treure rendiment del patrimoni del Penedès potenciant l‘activitat de rodatges comercials. Un benefici que no és només econòmic i que ha de permetre també ajudar a la preservació d’aquest entorn.
Aquest primer film clúster a Catalunya s’ha desenvolupat des de l’Agencia de Desenvolupament NODE Garraf i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: