Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El desè Hivernacle arriba amb artistes internacionals i descobertes d’impacte

Aquest cap de setmana actuaran, entre altres, Núria Graham, Pau Vallvé o Ran Ran Ran.

Del 3 al 5 de març Vilafranca acollirà la desena edició del Festival Hivernacle, el festival de pop-rock alternatiu de casa nostra. Durant tot el cap de setmana, diferents espais de la vila oferiran concerts d’artistes internacionals, darrers descobriments del panorama musical o cares ja conegudes al festival. Però abans del festival en sí, han tingut lloc un seguit de concerts de presentació per anar escalfant motors. El director de l’Hivernacle, Carles Ribot, explica com és el festival d’enguany.

En el cap de setmana previ al festival el públic vilafranquí ha pogut gaudir dels concerts de presentació. Aquests eren Elle León, Matthew Paul Butler i Albert Lax. Elle León és una de les cantautores més guitarreres de Catalunya i un dels descobriments d’aquesta 10ª edició. Matthew Paul Butler, nascut a Estats Units, ha estat una de les apostes internacionals del festival. Albert Lax, per la seva part, oferia una proposta inspirada en les arrels de la música rock dels 70 i la passió per l’energia dels 90. Lax es mostrava il·lusionat d’actuar a l’Hivernacle abans del seu concert diumenge al Claustre dels Trinitaris.

Aquest cap de setmana el cartell està conformat amb les actuacions de Carlota Flâneur i Núria Graham divendres a les 22h a l’Auditori. Dissabte serà el torn de Golden Slumbers, Pau Vallvé i Yulya Yudenich també a l’Auditori a les 22h. I finalment diumenge Ran Ran Ran farà el concert de cloenda del festival al Claustre dels Trinitaris a la 13h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: