Dimecres, 15 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El fotoperiodista Gervasio Sánchez presenta el llibre sobre activistes d’Hondures i Guatemala

Gervasio Sánchez porta 40 anys treballant en zones de conflicte i coneix de primera mà moltes problemàtiques polítiques

Sánchez ha presentat al claustre de Sant Francesc el treball «Activistes per la vida» que recull el testimoni de 40 homes i dones que estan amenaçats de mort per la defensa que fan del seu territori, del medi ambient i dels drets socials i humans a Hondures i Guatemala. Aquesta defensa entra en conflicte directe amb els interessos de grans empreses i multinacionals.

Gervasio Sánchez, que porta 40 anys treballant en zones de conflicte, recorda el greu perill que comporta defensar drets bàsics a països com Hondures i Guatemala on l’assassinat està a primera plana cada dia

El llibre «Activistes per la vida» té una exposició homònima, organitzada per l’associació Entrepobles, que actualment es pot visitar a l’Arts Santa Mònica i que vindrà a Vilafranca el proper mes de juliol. Es podrà visitar a la capella de Sant Joan entre el 9 de juliol i el 15 d’agost.

En la seva trajectòria professional, Gervasio Sánchez ha viscut moments complicats, però posa l’accent en recordar que el fet de ser periodista estranger li ha atorgat una certa protecció

L’acte de presentació del llibre ha comptat amb la col.laboració de la llibreria La Cultural i tant el llibre com l’exposició de les regidories de Cultura i Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: